Pon Holdings respecteert de privacy van alle bezoekers van haar website. Hieronder leest u de Privacyverklaring en het Cookiebeleid van Pon Holdings.

Wanneer u deze website bezoekt, worden het IP-adres en de door u bezochte pagina's vastgelegd. De gegevens worden anoniem verwerkt en alleen voor statistische doeleinden gebruikt. Indien u persoonlijke gegevens invult, behandelt Pon Holdings deze informatie vertrouwelijk. We gebruiken uw gegevens om aan u de voor u gevraagde en relevante informatie te verstrekken. 

Deze privacy statement is niet van toepassing op websites van andere Pon bedrijven die via links op deze website kunnen worden bezocht. Pon Holdings behoudt zich het recht voor wijzigingen aan te brengen in deze privacy statement. Het is daarom aan te raden deze privacy statement regelmatig te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Copyright
Niets van deze website mag zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming van Pon Holdings worden gereproduceerd of gebruikt, anders dan het downloaden, het bekijken daarvan op een enkele computer en/of het printen van een enkele hardcopy ten behoeve van persoonlijk, niet bedrijfsmatig gebruik.
 
Aansprakelijkheid 
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Pon Holdings aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze site en de daarop verstrekte informatie. 

Cookies

Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van mijn gegevens?
Dit is de privacyverklaring en het cookiebeleid van Pon Holdings B.V. specifiek voor de website pon.com (verder “onze website” genoemd). 

Pon Holdings B.V. (verder “Pon” genoemd) is gevestigd aan de Rondebeltweg 31, 1329 BN Almere. Pon is verantwoordelijk voor de verwerking van jouw persoonsgegevens zoals in deze privacyverklaring staat omschreven. Wij vinden het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met jouw gegevens. 

Wanneer is deze privacyverklaring van toepassing?
Deze privacyverklaring is van toepassing op alle gegevens die Pon van jou verzamelt en verwerkt als je onze website bezoekt. 

Waarom verzamelen we jouw gegevens?
Wij verzamelen en verwerken jouw persoonsgegevens op basis van de grondslagen uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dat doen we voor deze doelen: 

Een goed functionerende website te bieden (grondslag: gerechtvaardigd belang).
Youtube video’s af te spelen over de diensten en bedrijven van Pon (grondslag: gerechtvaardigd belang).
Via Google Maps de locaties van de Pon bedrijven te laten zien (grondslag: gerechtvaardigd belang).
Statistische analyses uit te voeren om onze website te verbeteren (grondslag: gerechtvaardigd belang).

Hoe lang worden mijn gegevens bewaard door Pon?
De gegevens die onder vraag 3 zijn genoemd, bewaren we maximaal 1 jaar. Daarna verwijderen wij jouw gegevens. 

Worden mijn gegevens verkocht aan of gedeeld met andere bedrijven?
We verkopen jouw gegevens niet aan andere bedrijven voor commerciële doeleinden. Bedrijven die ons helpen bij het vinden van nieuwe collega’s, krijgen als dat nodig is toegang tot gegevens om activiteiten uit te voeren namens Pon. Pon eist dat deze bedrijven jouw persoonsgegevens zorgvuldig verwerken en beschermen. Hiervoor sluiten wij verwerkingsovereenkomsten af met deze bedrijven.

Maakt Pon gebruik van cookies?
Ja, voor onze website maken we gebruik van cookies. Dat zijn kleine (tijdelijke) bestanden die door een website op jou browser worden geplaatst. Dat gebeurt op je computer, je mobiel en/of tablet. 

Van welke cookies maakt Pon gebruik en waarom?
Onze websites maken gebruik van twee soorten cookies: 

Functionele cookies 
Deze cookies zorgen er voor dat onze websites goed werken. Hiermee kunnen we er bijvoorbeeld voor zorgen dat onze websites op het juiste schermformaat aan jou getoond worden. 

Analytische cookies
Met deze cookies kunnen wij jou helpen de beste vacatures voor jou te vinden. Ook helpen ze ons om te meten hoe vaak onze websites worden bezocht en welke onderdelen van onze websites het meest bekeken worden. Op basis van deze gegevens kunnen wij onze websites blijven verbeteren. 

Google Analytics is een webanalysedienst die wordt aangeboden door Google Inc. (Google). Google Analytics gebruikt cookies om het gebruik van de website door Gebruikers te analyseren. Google gebruikt geaggregeerde statistische gegevens om Pon een inzicht te geven in de wijze waarop Gebruikers de website gebruiken. Op basis van de richtlijnen van de Nederlandse Autoriteit Persoonsgegevens hebben we Google Analytics privacyvriendelijker gemaakt door:

ervoor te zorgen dat we een “Verwerkingscontract” hebben met Google;
anonimiseren van IP-adressen te activeren in Google Analytics;
ervoor te zorgen dat het delen van gegevens met Google niet plaatsvindt.

Google mag deze gegevens alleen verstrekken aan externe partijen als Google volgens de wet verplicht is om dit te doen of in de mate die noodzakelijk is voor externe partijen om gegevens namens Google te verwerken.

Kan ik cookies verwijderen? 
Ja, dat kan altijd. De manier waarop is voor iedere browser anders. Op aboutcookies.org staat precies voor iedere browser uitgelegd hoe je dit kunt doen. Als je cookies verwijdert, kan het daardoor wel gebeuren dat onze websites niet meer (goed) functioneren. 

Wordt deze privacyverklaring wel eens gewijzigd?
Deze privacyverklaring kan wijzigen als bijvoorbeeld nieuwe ontwikkelingen of nieuwe wetgeving daar aanleiding voor geeft. De meest actuele privacyverklaring is altijd te vinden op onze websites. We vermelden altijd op welke datum we de laatste versie op onze websites hebben gepubliceerd. Als je dit regelmatig bekijkt en die datum in de gaten houdt, ben je altijd op de hoogte van mogelijke wijzigingen. 

Hoe worden mijn gegevens beveiligd? 
Pon zal passende technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen nemen tegen verlies of onwettige verwerking van jouw persoonsgegevens. Dit kan het gebruik van beveiligde registratieformulieren, codering van gegevens en toegangsbeperking tot jouw persoonsgegevens omvatten. Bepaalde landen kennen geen adequaat beschermingsniveau voor persoonsgegevens. Je kunt er echter op vertrouwen dat Pon passende beveiligingsmaatregelen zal nemen ten aanzien van de vertrouwelijkheid en toegang tot jouw gegevens

Welke rechten heb ik?
Jij kunt op ieder moment inzicht vragen in de gegevens die wij van jou hebben opgeslagen, hoe wij daar aan komen en wat we er mee doen. Je hebt ook het recht om ons te vragen om gegevens aan te passen, te blokkeren of te verwijderen. Je kunt hiervoor via de mail met ons contact opnemen via privacy@pon.com

Waar kan ik terecht met vragen over de privacyverklaring van Pon? 
Wil je meer weten of is iets niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op met ons via privacy@pon.com. We helpen je graag verder. Wij hebben een speciale functionaris voor Gegevensbescherming. Hij is ook bereikbaar via dit emailadres.

 
‚Äč